Docenten

Jeanette van Blokland, Jan Hilgers, en Lieke van Lith volgden de yoga docentenopleiding bij Ron van de Post, Nijmegen. Deze opleiding is verbonden aan een levende yogatraditie in India, het Chandigarh Brahmrishi Yoga Training College. Zij volgden scholing bij William Yang, waarbij zij zich verdiept hebben in het begeleiden van mensen die (ernstig) ziek zijn door middel van psycho-energetische oefeningen.
Daarnaast ontwikkel(d)en zij zich ieder persoonlijk verder door vervolgopleiding, cursussen en persoonlijke verdieping.

Lieke van Lith geeft hatha-yoga en gentle-movement. Tevens is ze kinderyogadocent en zwangerschapsyogadocent. Lieke volgde en volgt scholing bij William Yang. Lieke is naast yogadocent ook werkzaam in het (speciaal) onderwijs. Sinds 2009 geeft ze les, aan kinderen, jongeren en volwassenen. De rust, kracht en flexibiliteit die yoga haar geeft, wil ze graag doorgeven.
lieke@yoga-aruna.nl

JeannetteJeanette van Blokland geeft naast hatha-yogalessen zwangerschapsyoga. Zij heeft hiervoor de specialisatie gedaan bij respectievelijk Yoga Opleiding Limburg en Birthlight. Jeanette is naast yogadocent ook werkzaam als verpleegkundige.
jeanettevanblokland@gmail.com

Jan Hilgers: mail@yogabijjan.nlhttp://www.yogabijjan.nl/Welkom.html

Charlotte is hatha yoga docent. Zij is geïnspireerd door ‘critical alignment yoga’, vormen uit deze yogastijl kun je terugvinden in haar lessen. Zij verdiepte zich in mindfulness en volgde cursussen in thaise yoga massage.Zij is actief acro yoga beoefenaar. Zij geeft workshops en organiseert yogaweekends. Naast haar werkzaamheden als yogadocente is zij werkzaam als GGZ verpleegkundige.
info@yogametcharlotte.nl