Yogaweekend 28-30 maart 2025

Zin in een yogaweekend op een fijne plek?
In het voorjaar van 2025 organiseren we voor de twaalfde keer een yogaweekend. Dit jaar gaan we opnieuw naar de Hof van Kairos (Winterswijk-Kotten)

Yoga, stilte, het voorjaar verwelkomen, tijd en ruimte voor jezelf.

Yogaweekend met kleine groep

Programma

Vrijdag*
Op vrijdag treffen we elkaar vanaf 17.00 uur op de Hof. Er is tijd thee, voor kennismaking en een wandeling door de mooie tuin. Om ongeveer 18.30 uur is er een eenvoudige maaltijd van soep met brood. ‘s Avonds om 20.30 uur starten we met de eerste yogales.

Na de yogales is er een periode van stilte tot het ontbijt zaterdagochtend. In stilte zijn bied je de gelegenheid meer bij jezelf te zijn en te blijven, om meer aandacht te hebben.

Zaterdag*
Op zaterdagochtend starten we om 7.30 uur met een wandeling in stilte. We lopen een half uurtje en doen enkele oefeningen buiten. De zuivere energie van de ochtend kan ons ondersteunen in de yoga beoefening. We zijn op tijd terug en om 8.15 uur start dan de yogales. Deze duurt tot ongeveer 10.15 uur. (asana’s, pranayama, ontspanning, meditatie)

Om ongeveer 10.30 uur verbreekt de klankschaal de stilte en is er ontbijt. Na het ontbijt is er tijd om te doen waar je zelf zin in hebt. Er zijn heerlijke wandelingen te maken in de tuin zijn veel fijne plekjes om te zitten. Niks doen is ook een hele goede optie.

Van 15-17 uur hebben we een yogamassageles.  Om 17.30 uur is er avondeten.

Om 20.15 uur is er een yin/restoratieve yoga les. Daarna blijven we opnieuw in stilte tot aan het ontbijt op zondagochtend.

Zondag*
Op zondagochtend gaan we opnieuw wandelen in stilte van 7.30-8.00 uur. Van 8.15  tot 10.15 is de yogales, om 10.30 uur wordt de stilte verbroken en is er ontbijt. ‘s Middags is er een yogales van 14-15.15 uur met het accent op oefeningen die we samen doen, als het even kan buiten! Daarna sluiten we het weekend samen af met thee/koffie met wat lekkers.

*Programma onder voorbehoud

Over de locatie

De Hof van Kairos is een inspirerende plek. Kairos verwijst naar de tijd voorbij de gewone klok. Naar de tijdloze ruimte, die we kunnen ervaren wanneer we stil worden en onze aandacht naar binnen richten.
de Hof van Kairos is een fijne plek, een accommodatie waar we we alleen met onze groep verblijven. Een mooie tuin, eenvoudige maar sfeervolle 1- en 2-persoonskamers met gedeeld sanitair. We nemen onze eigen kok mee die voor heerlijke vegetarische maaltijden zorgt.

Hof van Kairos, Vosseveldseweg 17, 7107AD Winterswijk Kotten
Hof van Kairos

Yogadocenten: Charlotte van den Heuvel en Lieke van Lith
Aanmelden & infolieke
Inschrijving start in het najaar. Mail gerust voor informatie.